Harry Mulder

Aangepaste openingstijden Kerst en Oud&Nieuw

  • Zondag 23 december 13.00-17.00 uur
  • Maandag 24 december 08.00-17.00 uur
  • 2e Kerstdag: afhaal halfuurtje van bestellingen van 10.30-11.00 uur
  • Zondag 30 december gesloten
  • Maandag 31 december 08.30-17.00 uur

Bezorgen

Onze vaste bezorgdag is donderdag (of eventueel in overleg). De bezorgkosten zijn € 2,50.

Iedere dag warme maaltijden!

Wij hebben iedere week een ander weekmenu met elke dag drie verschillende warme maaltijden! Deze kunt u iedere dag vanaf 16.30 tot 18.00 warm meenemen. Bekijk hier ons weekmenu en onze weekacties!

Feestdagen courant

Wij maken uw kerst compleet

In december staat lekker eten en gezelligheid centraal. Nu deze feestelijke periode er weer aan zit te komen, willen we u graag laten zien wat wij u kunnen bieden op het gebied van lekker eten. 

Wij, Keurslager Harry Mulder en Bakkerij Strampel, werken in deze periode samen waar we kunnen om u een zo compleet mogelijk aanbod te bieden voor de feestdagen, zowel met kerst als met oud & nieuw.

Onze ambachtelijke bedrijven gaan met de trends mee, zo letten we op toevoegingen, gebruiken wij scharrelvlees en 100% speltvloerbrood. Combineer de producten van onze twee speciaalzaken voor een kerst
om nooit te vergeten. 

Wij hopen ook dit jaar een bron van inspiratie te zijn als het gaat om de culinaire invulling van de feestdagen. Heeft u na het lezen van deze feestdagen courant nog
vragen, laat het ons dan weten. We adviseren
u graag in onze winkels over de diverse mogelijkheden.

Fijne dagen!!

Teams Keurslager Harry Mulder & Bakkerij Strampel

 

 

Wildlijst let op: Gegarandeerde levertijd en daarna is het op aanvraag. De prijzen zijn indicaties en worden op basis van het gewicht in de winkel bepaald.

Welkom bij Harry Mulder, de Keurslager in Steenwijk

Hier staan wij dagelijks voor u klaar met heerlijke zelfgemaakte producten. Als ambachtelijke Keurslager maken wij bijna alle producten zelf, zoals bijvoorbeeld onze ouderwets lekkere worsten.

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Wij werken uitsluitend met scharrelvlees. Dankzij de langzame groei, de keuze van de voeding en de zeer ruime leefoppervlakte maakt dat dit vlees heerlijk smaakt. Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Harry Mulder

Weemstraat 61
8331JA Steenwijk
0521512361
0521516618

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 20:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten